Сьогодні відбувається національний діалог “Реформування лісового господарства: перспективи та наслідки”, в якому співробітники Національного представництва FSC в Україні беруть активну участь

6 років ago admin 0

Заступник Генерального директора державної лісової компанії “Ліси Польщі” Mr. Tomasz Zawiła-Niedźwiecki наголосив, що польський лісовий фонд, в якому акумулюються кошти для лісової галузі, допомагає вчасно і якісно вести лісове господарство. Це і лісовідновлення, і охорона лісу та багато іншого.

У свою чергу, заступник Голови Держлісагентства Володимир Бондар зазначив, що в Україні розроблені та подані до Парламенту відповідні законопроекти про створення Фонду розвитку лісового господарства.

“Досвід Польщі показує, що наявність такого фінансового лісового фонду є гарантією розвитку лісового господарства. І Президент України у своєму указі дав доручення створити такий фонд в Україні. Проекти законів вже в Парламенті. Ми будемо активно доводити та обговорювати необхідність його створення з усіма зацікавленими сторонами”, – сказав Володимир Бондар.

Заступник Генерального директора державної лісової компанії “Ліси Польщі” Mr. Tomasz Zawiła-Niedźwiecki наголосив, що польський лісовий фонд, в якому акумулюються кошти для лісової галузі, допомагає вчасно і […]