Cемінар інженерів з охорони праці закладів професійної (професійно-технічної) освіти області

6 років ago admin 0

25 червня в режимі он-лайн відбувся семінар інженерів з охорони праці закладів професійної (професійно-технічної) освіти області „Організація роботи з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності з різними категоріями учасників навчально-виховного процесу у закладах професійної (професійно-технічної) освіти”.

 

У роботі семінару взяла участь Маргітич Т.Ю., головний Державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС на транспорті та зв’язку управління Держпраці у Закарпатській області, яка проінформувала присутніх про зміни в нормативно-правовому забезпеченні діяльності служби охорони праці у ЗП(ПТ)О області, звернула увагу на необхідності оформлення актів, наказів, звітності у відповідності до діючого законодавства.

Питання підготовки закладу до нового навчального року з урахуванням вимог охорони праці та безпеки життєдіяльності висвітлив Маслюк І.Ф., методист навчально-методичного центру професійно-технічної освіти.

Наприкінці заходу учасників семінару ознайомлено з новими наказами та методичними рекомендаціями з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності.

Навчально-методичний центр

професійно-технічної освіти

у Закарпатській області