Про «Український ліс в європейських координатах» говорили в Ужгороді

6 років ago admin 0

        У п’ятницю 22 червня, в Ужгороді відбулась конференція «Україна -ЄС: коли зникають кордони», яка проводилась в рамках проекту «Залучення широкого кола суб’єктів громадянського суспільства з регіонів України до громадської підтримки, просування та моніторингу реформ (Просування реформ)» за підтримки Європецського Союзу.

      Організаторами конференції виступили Інститут економічних досліджень та політичних консультацій (ІЄД) та «Європейська правда».

       У заході прийняла участь Іванна Климпуш-Цинцадзе, Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, представники Делегації Європейського Союзу в Україні, представники центральної та місцевої влади, експерти з євроінтеграції, експерти ІЕД та інших аналітичних центрів.

      Від Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства у конференції прийняв участь перший заступник начальника-головний лісничий Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Ігор Коцур.

      Згідно порядку денного,  на конференції було проведено дві панельні дискусії однією з яких була «Український ліс в європейських координатах», на якій обговорювались питання заборони експорту лісу-кругляка, питання вирубки лісу, вплив на екологію та вплив на бізнес.

        Конференцію було організовано в рамках проектів «Просування реформ в регіони» та «Діалог зі сприяння торгівлі» за фінансової підтримки ЄС.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

        У п’ятницю 22 червня, в Ужгороді відбулась конференція «Україна -ЄС: коли зникають кордони», яка проводилась в рамках проекту «Залучення широкого кола суб’єктів громадянського суспільства з […]