м. Ужгород: як адаптуватися до умов службової діяльності молодим фахівцям роз’яснили психологи

6 років ago admin 0

19 червня в актовому залі Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області відбулася зустріч психологів відділу соціально-гуманітарної роботи та психологічного забезпечення Наталії Гнатюк та Любові Чорної з молодими фахівцями – випускниками вищих навчальних закладів системи ДСНС.

Настав день, коли позаду опинилися 4 роки курсантського життя, вірні друзі, котрі розділяли хороші і важкі хвилини у стінах рідного навчального закладу, мудрі викладачі та наставники. Перед вчорашніми курсанти, а тепер вже лейтенантами, відкривається нова сторінка у житті – реалізація себе як професіонала рятувальної  справи.

Психологи розповіли молодим спеціалістам про ефективні прийоми досягнення професійного успіху та кар’єрного росту, а також успішної адаптації до умов несення служби в органах і підрозділах цивільного захисту.

Також, серед молодих фахівців проведена практична робота, спрямована на визначення адаптивних можливостей особистості з урахуванням соціально-психологічних та інших чинників, що відображають особливості нервової системи, міжособистісні відносини  та ефективні виходи з конфліктних ситуацій.

DSC_0392.JPG   DSC_0395.JPG

DSC_0396.JPG   DSC_0399.JPG

У ДСНС України у Закарпатській області