В Ужгороді розпочинають ще 2 нові публічні консультації

6 років ago admin 0

Ще 2 нові публічні консультації в Ужгороді презентували сьогодні під час прес-конференції в Ужгородській міській раді керуюча справами виконавчого комітету Ужгородської міської ради Олена Макара та регіональний представник Інституту «Республіка» Микола Яцков.

До 1 серпня 2018 року мешканці міста мають змогу висловитися щодо облаштування болардів на вулиці Собранецькій та організації руху транспорту на вулиці Довженка з 10 квітня по 10 травня.

«Ми запускаємо ще дві публічні консультації. Зокрема, можна обрати схему облаштування болардів на вулиці Собранецькій. Пропонується кілька варіантів: розмістити їх з обох боків вулиці; тільки з одного боку; лише там, де ширина тротуару менше 2 метрів, або ж взагалі не потрібно їх розміщувати», – розповів Микола Яцков.

Нагадаємо, що болард – це вуличний стовп, бетонна напівсфера тощо, призначені для блокування проїзду та паркування автотранспорту, а також для відмежування газонів і пішохідних зон від доріг. Такі в Ужгороді вже встановлені на площі Поштовій, набережній Незалежності, вулиці Духновича тощо.

«Також прохання ужгородців відповісти на питання, як організувати рух транспорту на вулиці Довженка з 10 квітня по 10 травня. Локація і період обрані не випадково, адже пам’ятки архітектури у поєднанні із чудовим квітом сакури спонукають до фотосесій на вулиці Довженка о цій порі. Однак, це не дуже безпечно з огляду на жвавий рух транспорту. Тому ужгородці можуть обрати один з трьох варіантів вирішення питання: заборонити рух усіх транспортних засобів у святкові та вихідні дні, заборонити рух усіх транспортних засобів у святкові та вихідні дні з 8.00 до 17.00 год. або взагалі не обмежувати рух транспортних засобів», – додав Микола Яцков.

Взяти участь у консультації можна, висловившись за допомогою sms або ж на сайті Ужгородської міської ради.

1 of 4