Шановні колеги!

6 років ago admin 0


З нагоди Вашого професійного свята прийміть щирі вітання та безмежну вдячність за Ваші чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров’я!


Закарпаття  справедливо може пишатися своїми працівниками охорони здоров'я, серед яких безліч чудових і талановитих людей. Величезний професійний потенціал, вірність славним традиціям вітчизняної медицини дозволяють Вам вирішувати складні завдання, які спрямовані на підвищення ефективності системи охорони здоров'я регіону. Завдяки Вашому ентузіазму та наполегливості вдалося освоїти найбільш передові методи профілактики, діагностики та лікування захворювань, розширити спектр медичних послуг. Злагоджена командна робота, вміння зберігати і розвивати найкращі традиції і досягнення світової медицини і, водночас, відкритість до новацій – за такими принципами працює медицина краю. В сучасній медицині успішне лікування пацієнта завжди є результатом спільних зусиль лікарів, медичних сестер, фельдшерів, бригад екстреної медичної допомоги, фахівців лабораторної діагностики та багатьох інших наших колег.


Низький уклін Вам за вашу невтомну працю та щирі і відкриті серця. Завдяки Вашій турботі та професійній майстерності у людей з’являється віра та надія на одужання, і це – найголовніше. Від усієї душі бажаю Вам здоров’я, щастя, нових відкриттів та звершень.  


Зі святом Вас, дорогі колеги!


Директор департаменту охорони здоров’я Закарпатської ОДА  Володимир Маркович