За публікацію у фейсбуці – погрози фізичною розправою (ВІДЕО)

6 років ago admin 0

Чоловік, про якого йшлося в дописі почав телефонувати та погрожувати. До того ж, ця сама людина вже не один рік тероризує директора Свалявського лісгоспу та звинувачує в крадіжках лісу та отриманні хабарів, хоч безліч перевірок ніяких порушень закону на підприємстві не виявили.

Погрози Євген – активіст громадської організації «Доста Закарпаття» почав отримувати кілька тижнів тому.

Телефонні дзвінки з’явились після його публікації в мережі фейсбук про одного місцевого жителя, який за словами Євгена, не має право позиціонувати себе як захисник природи, адже неодноразово був помічений за крадіжками лісу. Євген звинувачує чоловіка і в інших гріхах: перевезенні нелегальних мігрантів та незаконній торгівлі яворами – цінної породи дерев.

Чоловік каже: його опонент неодноразово навіть цим вихвалявся перед іншими. Як виявилось, Директора державного підприємства Дуфинця Олександра псевдо активіст неодноразово звинувачувава у отрманні хабарів та крадіжках лісу, що за словами працівників лісгоспу не має під собою жодних підстав. Тим часом, безліч перевірок різними інстанціями ніяких порушень закону на підприємстві не виявили – кажуть у свалявському держлісгоспі. А всьому виною особистий конфлікт між цим чоловіком та директором підприємства, які до слова є сусідами. Тож, як вирішиться конфлікт та якою буде реакція від правоохоронних структур розкажемо вже у наступних випусках новин.

 

Чоловік, про якого йшлося в дописі почав телефонувати та погрожувати. До того ж, ця сама людина вже не один рік тероризує директора Свалявського лісгоспу та звинувачує в […]