Зустріч з представниками Львівського регіонального інституту державного управління

6 років ago admin 0

7 червня 2018 року в залі засідань районної державної адміністрації відбулась зустріч керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації з представниками Львівського регіонального інституту державного управління, а саме деканом факультету державного управління, вченим секретарем спеціалізованої вченої ради, к. і. н., доцентом Каляєвим А. О. та заступником директора з наукової роботи, кандидатом економічних наук, доцентом Ліпенцевим А. В.

Під час зустрічі Анатолій Олександрович та Андрій Вікторович розповіли працівникам районної державної адміністрації про ефективне лідерство в управлінні органами публічної влади, детально зупинилися на аспектах  формування сервісної організаційної культури в органах публічної влади для забезпечення якості адміністративних послуг.

Представники навчального закладу ознайомили присутніх з діяльністю Львівського регіонального інституту державного управління, наголосили на перевагах та перспективах навчання саме у них та розповіли про особливості цьогорічної вступної кампанії для державних службовців.

Підсумком зустрічі стало запрошення державних службовців на навчання  до Львівського регіонального інституту державного управління.

7 червня 2018 року в залі засідань районної державної адміністрації відбулась зустріч керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації з …