У Міжгірських лісах оновили наглядну агітацію

6 років ago admin 0
Працівники ДП «Міжгірський держлісгосп» постійно займаються оновленням та встановленням нових стендів наглядної агітації на території лісових насаджень. Тематика агітації – профілактика пожеж, недопущення створення стихійних смітників, настанови мисливцям у лісі.
 
Ось і нещодавно на території лісових масивів ДП «Міжгірське ЛГ» працівники лісової охорони підприємства встановили нові стенди, які, сподіваються лісівники, допоможуть уникнути вогню та сміттю під деревами, а мисливці будуть уважнішими і обачнішими на природі.
 
Директор держлісгоспу Іван Барна зазначає:
 
«Наочна агітація має велику силу, їй неабияке значення. Вже цього року на території підпорядкованого підприємству лісфонду оновлено старі та встановлено нові панно. Здебільшого вони розміщені на придорожніх смугах, в лісових масивах, де спостерігається багатолюддя за відпочинку. Живописні об’єкти, як правило, закликають берегти і примножувати верховинські зелені скарбниці, її фауну і флору. Чимало з них, розташованих у рекреаційних місцях відпочинку, нагадують людям про дотримання чистоти на лоні природи».
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Працівники ДП «Міжгірський держлісгосп» постійно займаються оновленням та встановленням нових стендів наглядної агітації на території лісових насаджень. Тематика агітації – профілактика пожеж, недопущення створення стихійних смітників, […]