Тренінг „Основи проектного менеджменту” для представників закладів професійної (професійно-технічної освіти) області

4 роки ago admin 0

23 жовтня 2019 року у малому залі облдержадміністрації відбувся тренінг з основ проектного менеджменту для представників закладів професійної (професійно-технічної освіти) області. Захід проведено центром розвитку місцевого самоврядування спільно з департаментом освіти і науки облдержадміністрації за підтримки програми „U-LEAD з Європою”.

 

У тренінгу взяли участь заступники директорів та методисти закладів професійної (професійно-технічної освіти) області та представники навчально-методичного центру.

Радник з питань регіонального розвитку Закарпатського ВП ЦРМС Микола Сюсько ознайомив присутніх з типами проектів, плануванням та проектним циклом, складанням „дерева проблем” та логіко-структурної матриці проекту, а також порядком підготовки проектної заявки на отримання фінансування.

Під час роботи тренінгу учасники виконали ряд практичних вправ спрямованих на формулювання проблеми, аналіз зацікавлених сторін, побудову дерева проблем та дерева цілей і підготовки проектної заявки.

Отримані знання допоможуть при розробленні проектів для отримання додаткового фінансування та інвестицій на розвиток системи професійної освіти області.

Навчально-методичний центр

професійно-технічної освіти

у Закарпатській області