Відбулося засідання оргкомітету з відзначення у районі Дня Конституції України

6 років ago admin 0
alt 28 червня країна відзначатиме державне свято — День Конституції України. З метою гідного і організованого його відзначення в районі сьогодні, 7 червня,  відбулося засідання організаційного комітету, яке провів керівник апарату Іршавської РДА Олег Козенюк.

Участь у засіданні прийняли начальник відділу культури та туризму Іршавської РДА Олена Ісак, начальник відділу організаційно-кадрової роботи апарату райдержадміністрації Юлія Барнак, головний спеціаліст відділу мобілізаційної роботи, взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату державної адміністрації Ася Капітан, начальник відділу організаційного забезпечення та діловодства виконавчого апарату райради Роман Меренич.
Присутні обговорили план проведення заходу, розглянули організаційні питання та внесли ряд уточнень і пропозицій, які будуть враховані  у підготовці.

Членами оргкомітету було вирішено провести урочисті збори 27 червня о 13.00 год. у великому залі засідань Іршавської РДА, за участі громадськості.

   З нагоди свята учасників АТО, волонтерів, ветеранів Другої світової війни, учасників ліквідації на аварії ЧАЕС, активістів, державних службовців нагородять спільними грамотами райдержадміністрації та райради.

Також в бібліотечних установах пройдуть заходи просвітницького характеру, а на будинках держустанов будуть вивішені Державні стяги.

alt

alt