Хустський парк відпочинку перетворився сьогодні на суцільну дитячу локацію

6 років ago admin 0

DSC01447Днями у Хусті відбувся справжній вибух дитячих емоцій. З нагоди Дня захисту дітей міський парк відпочинку і дозвілля ім. Героїв Майдану перетворився на суцільний майданчик розваг для малечі.

Свято з аніматорами-фіксиками, запальним ведучим, кількома яскравими фотозонами, різними локаціями із захоплюючими іграми, головоломками, конкурсами, призами, безкоштовним батутом та іншими забавами організувало ТОВ “Хустфарм” за підтримки Хустської міської ради.

“Таким веселим і гамірним міський парк я бачу вперше. Сьогодні сюди, наче до центру дитячих розваг, батьки приводили своїх чад. І тут дійсно було на що подивитися, чому повчитися і чому радіти, адже організатори добре підготувалися й зробили справжнє свято не тільки для малечі, але й для їхніх батьків, бабусь та дідусів. Свято вдалося, про це свідчать щасливі дитячі посмішки”, – поділилася бабуся трирічного Андрійка Матея.

Веселе та драйвове свято стало гарним подарунком для маленьких хустян, адже організоване дозвілля у чудовому місці на свіжому повітрі завжди сприймається малечою “на ура”. Тут можна було пострибати-потанцювати, потренувати логіку в локації “Для розумників”, зробити аквагрим в салоні краси просто неба, позмагатися у вправності, а також отримати диплом за….посмішку.

“Мені та моїм друзям дуже сподобалося свято. Було цікаво, весело та пізнавально. Ми погралися у всіх локаціях, дізналися багато цікавої інформації про корисні для здоров`я людини вітаміни. А ще отримали подарунки та зробили безліч фотографій на згадку”, – радо поділився враженнями 10-річний Артем Снітар.

До слова, уже цієї неділі, 10 червня, Хустський міський парк прийматиме юних велосипедистів віком від 2 до 13 років – тут відбудються дитячі велоперегони “Ми – чемпіони”. Початок перших стартів о 13.30 год.

Богдана Клекнер.

DSC01384 DSC01407 DSC01421 DSC01455