На Закарпатті підбито підсумки конкурсу малюнків «Ліс – наше життя»

6 років ago admin 0
З метою привернення уваги громадськості, дітей, підлітків та їх батьків до збереження національного багатства українців – лісів та їх жителів, формування екологічної культури населення, громадянської відповідальності, дбайливого ставлення до природи рідного краю і розвиток творчого потенціалу малечі з 27 березня Закарпатським обласним управлінням лісового та мисливського господарства проведено конкурс дитячих малюнків «Ліс – наше життя».
 
У конкурсі взяли участь бажаючі загальноосвітніх установ загальної та середньої (повної) освіти за трьома віковими групами: молодша вікова група – 1-4 клас; середня вікова група – 5-8 клас; старша вікова група – 9-11 клас. Всього на конкурс було надано майже 500 робіт. Хлопці та дівчатка проявили неабияку фантазію і смак, намагаючись у своїх малюнках нагадати людям про те, скільки радості приносить нам ліс і як важливо дбати про збереження його флори і фауни.
 
Юні художники порадували активністю і рівнем майстерності, який відзначили експерти. Так за підсумками конкурсу журі визнало переможцями наступних учасників:
 
Перше місце отримав Петро Цьока, учень 7-А класу Тарасівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.
 
Друге – Максим Мигович, учень Росошанської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.
 
Третє розділили між собою Денис Катреняк, випускник Нересницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Наталія Мателега, учениця Росошанської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.
 
Переможцям згодом буду вручені цінні подарунки на лісомисливську тематику, почесні дипломи учасників конкурсу та солодощі.
 
Кращі роботи також будуть розмішені в якості соціальної реклами на біл-бордах по всіх районах Закарпаття.
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

З метою привернення уваги громадськості, дітей, підлітків та їх батьків до збереження національного багатства українців – лісів та їх жителів, формування екологічної культури населення, громадянської відповідальності, […]