Жити безпечно юнаки та дівчата вчилися у виноградівських рятувальників

3 роки ago admin 0

Сьогодні, 28 вересня, у стінах вищого професійного училища № 34, що у  Виноградові, пролунав сигнал тривоги, на щастя, навчальний. У рамках громадської акції “Запобігти. Врятувати. Допомогти” відпрацьовувався алгоритм дій на випадок виникнення пожежі.

За лічені хвилини, не допускаючи паніки, учні евакуювалися із приміщення на подвір’я закладу освіти. Тут на них вже чекали місцеві рятувальники, щоб разом з молодим поколінням пригадати основи безпеки у повсякденному житті. Йшлося не лише про правила поведінки у разі виявлення пожежі, а й про дії при виявленні вибухонебезпечних чи інших підозрілих предметів. Окремо увага присутніх акцентувалася  на суворому дотриманні правил пожежної безпеки в екосистемах та про шкоду від спалюванні сухої трави.

А на практиці юнаки та дівчата могли навчитися користуватися вогнегасником та разом з надзвичайниками приборкати загорання умовної пожежі.

За цією просвітницькою акцією особливо уважно спостерігав учень училища Євген Шкирта. На знак вдячності хлопець подарував рятувальникам малюнок пожежно-рятувального автомобіля, який він виконав власноруч під час заходу.

ГУ ДСНС України у Закарпатській області

Маркування фото ЗВД 6.jpgМаркування фото ЗВД 7.jpg

Маркування фото ЗВД 8.jpgМаркування фото ЗВД 5.jpg