Відбувся аукціон на закупівлю робіт з «Капітальний ремонт будівлі по пл.Кирила і Мефодія, 30 в м.Мукачево. Коригування» 21 травня 2018 року відбувся аукціон та розкриття тендерних пропозицій, щодо закупівлі робіт з «Капітальний ремонт будівлі по пл.Кирила і Мефодія, 30 в м.Мукачево. Коригування» (номер закупівлі UA-2018-05-03-000627-с).

6 років ago admin 0

За результатами розкриття тендерних пропозицій відповідно до ч.3 ст.27 Закону України «Про публічні закупівлі» електронною системою закупівель автоматично сформовано протокол тендерних пропозицій, який оприлюднюється в день розкриття пропозицій.

Оцінка тендерних пропозицій проводиться електронною системою закупівель на основі критеріїв і методики оцінки, зазначених замовником у тендерній документації, та шляхом застосування електронного аукціону.

В електронному аукціоні взяли участь 2 учасники, а саме: ТзОВ «Закарпатгарантбуд» та ТзОВ «Мукачівбуд».

Пропозиція учасника ТзОВ «Закарпатгарантбуд» складає 5 871 089,00 грн. з ПДВ, а учасника ТзОВ «Мукачівбуд» 6 289 701,60 грн. з ПДВ.

На даний час тендерним комітетом Відділу капітального будівництва виконавчого комітету Мукачівської міської ради відбувається розгляд найбільш економічно вигідної тендерної пропозиції, яка надана учасником ТзОВ «Закарпатгарантбуд»

відділ капітального будівництва