Працівники Великобичківського лісомисливгоспу пропагують збереження природи серед малечі

6 років ago admin 0
Днями, напередодні Міжнародного свята День мисливця на базі ДП «Великобичківського лісомисливгоспу» проведено конкурс на кращий авторський вірш та гумореску на тему «Мисливські пригоди» серед учнів 5-10 класів шкільних лісництв.
«Даний захід проводено з метою підвищення престижу лісової та мисливської галузей, виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи та пропонування ідей відтворення та збереження місцевої фауни», – відмітив начальник лісогосподарського відділу Сергій Обриський розповів.
Підсумки конкурсу проводила комісія в складі: Директор ДП «Великобичківське ЛМГ» – Юрій Сойма; в.о. головного лісничого – Роман Ясінчак; головний мисливознавець – Володимир Тафічук; інженер лісових культур – Сергій Обриський; інспектор з кадрів – Марія Сідей; представник Верхньоводянського СБК – Іван Павлюк (керівник гуртка художньої самодіяльності).
 
За результатами конкурсу І місце зайняла учениця 9 класу Діловецької ЗОШ І-ІІІ ступенів –Майя Мендришора – Діловецька ЗОШ І-ІІІ ст. з авторською гуморескою «Мисливські пригоди», ІІ місце –Василь Куриляк, учень 9 класу Лужанської ЗОШ І-ІІІ ст., з гуморескою «Що то за тварина?», ІІІ місце розділили між собою учень 5 класу Верхньоводянської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 –Василь Ткач та учениця 5 класу Великобичківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 –Інесса Штефанюк.
 
Всіх учасників конкурса відзначено грамотами та подяками підприємства, а також відповідними грошовими преміями. Учні які зайняли І та ІІ місця представлятимуть ДП «Великобичківське ЛМГ» на міжнародному Дні мисливця, який відбудеться 26 травня 2018р. в с. Шаланки, Виноградівський район.
 
Керівництво ДП «Великобичківське ЛМГ» виcловлює подяку керівникам шкільних лісництв від підприємства, вчителям навчальних закладів, які готували своїх вихованців до конкурсу і безпосередньо учням, які залишились не байдужими до запланованого заходу. Радіємо, що у нашому краї є небайдужа молодь, яка дійсно вболіває за навколишнє середовище та Батьківщину.
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Днями, напередодні Міжнародного свята День мисливця на базі ДП «Великобичківського лісомисливгоспу» проведено конкурс на кращий авторський вірш та гумореску на тему «Мисливські пригоди» серед учнів 5-10 […]