Працівники поліції Ужгорода, Виноградова та Тячева за добу розкрили три майнові злочини

6 років ago admin 0

На Закарпатті працівники сектору кримінальної поліції та дільничні офіцери затримали чотирьох підозрюваних у крадіжках телефонів, будівельних інструментів та перукарського приладдя. За всіма фактами розпочаті кримінальні провадження.

Працівники сектору кримінальної поліції Тячева встановили особи підозрюваних у крадіжці з перукарні. Двох раніше судимих за крадіжки чоловіків: 29-річного мешканця смт.Солотвино та 43-річного жителя Тячева, правоохоронці обґрунтовано підозрюють у проникненні в приміщення перукарні і викраденні професійного приладдя перукарів на суму близько 20 тисяч гривень. Слідство, розпочате за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), триває.

Дільничні офіцери поліції Ужгорода розкрили крадіжку з ринкової торгової ятки. Заявниця — 46-річна ужгородка, розповіла, що з її торгової точки викрали будівельні матеріали. За кілька днів підозрюваного у злочині вичислили. Ним виявився 36-річний мешканець обласного центру. Чоловік надає показові свідчення. Слідство у справі триває.

Працівники сектору кримінальної поліції Виноградова розкрили крадіжку з проникненням у будинок місцевої мешканки. 29-річна виноградівка повідомила, що з кімнати її будинку зникли 2 мобільні телефони. Сума збитку склала близько 1000 гривень. У затриманого 29-річного підозрюваного вилучили речові докази. Після проведення відповідних експертиз їх повернуть власниці.

За всіма фактами триває слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області