Стартував чемпіонат району

6 років ago admin 0

Минулої неділі на стадіоні „Авангард” у Воловці відбулося урочисте відкриття чемпіонату району з футболу. Тут зустрічалися команди ФК „Воловець” та „Бескид” (Лази). З перемоги почав новий спортивний сезон ФК „Бескид”.

Відкрив спортивне свято голова районної ради І. І. Лопіт. Виступаючий щиро вітав справжніх зірок футболу Воловеччини із спортивним святом – стартом чемпіонату району з футболу. Іван Ілліч бажав спортсменам міцного здоров’я, вдалого сезону, безкомпромісних, цікавих матчів й нагадав, що перемогу у футболі приносять кількість реалізованих, а не створених моментів. Промовець передав спортсменам вітання від шанувальників футболу – народного депутата України М. І. Ланя та депутата обласної ради Ю. Д. Гуледзи, просив уболівальників активніше підтримувати свої команди й улюблених гравців.

До слів привітань долучилася голова райдержадміністрації В. Є. Рогова, яка згадала події футбольного минулого району, кращі команди, лідерів чемпіонату району: ФК „Спарта”, ФК „Воловець”, ФК „Жденієво”, команди „Потоки”, „Смерічка” та інші. Валентина Євгенівна побажала спортивним колективам цікавих, результативних матчів та динамічної гри.

Щирі вітання адресував спортсменам голова федерації футболу району, депутат районної ради М. В. Щербей, який подарував спортсменам футбольні м’ячі, й закликав уболівальників підтримувати улюблених гравців, адже атмосфера трибуни надихає футболістів до перемоги.

Учасників чемпіонату привітав Воловецький селищний голова М. А. Попелич. З щирими словами він звернувся до футболістів, тренерів, суддів, спонсорів, людей, не байдужих до цієї найпопулярнішої в районі гри, висловлював вдячність за належну підготовку спортсменів, які вболівають за результативність виступів команд.

Після гри юнацьких складів, які зіграли з рахунком 3:0 на користь воловчан, на поле вийшли основні команди футбольних клубів. Так, на початку матчу, за рахунок активних дій та прихильності фортуни лазівчани всі можливості одну за одною реалізували голами. Вони виступали динамічно й організовано, створювали багато голових моментів. Гра набрала активності, але господарі поля невповні використали свої можливості. Зустріч закінчилася з рахунком 3:2 на користь ФК „Бескид”.

Цього ж дня на стадіонах району проходили ще два футбольні матчі. Цей вид спорту зібрав гравців, численних уболівальників у Гукливому, де місцеві спортсмени зустрілися з жденіївцями й перемогли їх: юнаки з рахунком 3:1, дорослі – 5:1.

Біласівчани приймали спортсменів ФК “Спарта” й перемогли юнаків з рахунком 3:1, а дорослий склад поступився спартівцям з рахунком 4:3.

Разом з тим прикро, що на чемпіонат району з футболу не змогли виставити команди Тишево, Верхні Ворота, Скотарське та Завадка. Пов’язане це з масовим виїздом активної молоді цих сіл на роботу за кордон.

О. Бігарій

Минулої неділі на стадіоні „Авангард” у Воловці відбулося урочисте відкриття чемпіонату району з футболу. Тут зустрічалися команди ФК „Воловець” …