Лісівники та рятувальники Берегівщини провели спільні пожежні навчання

6 років ago admin 0
Щороку навесні державна лісова охорона ДП «Берегівськй держлісгосп» спільно з працівниками Берегівського МРВ ДСНС України в Закарпатській області, проводять спільні тактико-спеціальні навчання з гасіння низової лісової пожежі та інших надзвичайних ситуацій в межах державного лісового фонду.
 
Відтак, сьогодні, на базі ДП «Берегівськй держлісгосп» в лісфонді Кідьошське лісництво в урочищі «Черелангодар» проведено комплексні спільні навчання Берегівського лісгоспу та Берегівського МРВ УДСНС, щодо запобігання пожежам та ліквідації пожеж в лісових масивах та екосистемах. На даному навчанні залучалась лісова охорона, пожежна спеціальна техніка лісгоспу та пожежна техніка ДПРЧ-12 УДСНС.
 
При проведенні тренувань, лісівники та пожежники вдосконалювали свої практичні навики при гасінні низової лісової пожежі та недопущення її на територію лісового масиву. Всього залучено 25 працівників.
 
 
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ
 
 

Щороку навесні державна лісова охорона ДП «Берегівськй держлісгосп» спільно з працівниками Берегівського МРВ ДСНС України в Закарпатській області, проводять спільні тактико-спеціальні навчання з гасіння низової лісової […]