Василь Негря провів виїзний прийом громадян у селі Довге

6 років ago admin 0

Начальник Іршавського відділення поліції Василь Негря провів виїзний прийом громадян у селі Довге.

Сьогодні, 16 травня у приміщенні Довжанської сільської ради виїзний прийом громадян провів начальник Іршавського відділення поліції майор Василь Негря.

Поспілкуватись з керівником районної поліції прийшли не тільки мешканці села Довге, але і з сусідніх населених пунктів. Один із відвідувачів запропонував відзначити місцевого дільничного інспектора Івана Коваль, який вже багато років обслуговує кілька віддалених гірських населених пунктів.

У подальшому Василь Негря у робочому порядку обговорив з сільськими головами Віктором Симканич та Михайлом Штефко створення у селі Довге «Поліцейської станції», яка б обслуговувала такі населені пункти як: Лисичево, Кушниця, Бронька, Суха, Довге, Приборжавське та Луково. У даних населених пунктах проживає майже 26 000 громадян. Найбільш віддалений населений пункт від районного центру знаходиться на відстані більше 40км. Відкривши «Поліцейські станцію» у с.Довге поліцейські зможуть швидко реагувати на звернення та повідомлення громадян, адже наразі їм доводиться долати чималу відстань. Сільський голова Віктор Симканич під час обговорення запропонував приміщення у якому б могли базуватись поліцейські.

На завершення зустрічі запропоноване сільським головою приміщення було оглянуто. Всі питання, з якими звертались мешканці села, взяв під особистий контроль начальник відділення поліції Василь Негря, який зазначив, що за всіма зверненнями буде проведено перевірку.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області