Відомий телеведучий Олександр Педан презентував проект «JuniorZ» медіа-центру учнівського врядування «КОРЗО»

6 років ago admin 0

Сьогодні, 15 травня, д о Медіа-центру учнівського врядування «КОРЗО» завітав відомий телеведучий Олександр Педан. Лідерам з усіх шкіл міста першим в Ужгороді було презентовано його проект зі сприяння розвитку спорту серед школярів – «JuniorZ».

Проект «JuniorZ» – єдиний у своєму роді в Україні, що популяризує та розвиває спорт для підлітків. Його метою є теоретичне ознайомлення педагогічного складу, школярів та їхніх батьків з варіативними модулями фізкультури; впровадження нових видів спорту у шкільну програму.

Олександр Педан розпочав зустріч з мотиваційного спічу про те, що дітям не потрібно прогинатися під блогерів, а самим створити якісний контент, популяризуючи здоровий спосіб життя. Тільки молодь може змінити світ.

Шоумен із захопленням розповів про спортивний рух «JuniorZ», ознайомив присутніх із новими видами спорту, впровадження яких популяризує проект.

«Сьогодні я побував на зустрічі лідерів учнівського врядування міста «КОРЗО» з Олександром Педаном. Я дізнався для себе багато цікавого, зокрема те, що в моїй школі, на уроках фізкультури, можна мати більше 30 різноманітних видів спорту. Велике спасибі Олександру Педану за чудову лекцію!» – ділиться враженнями учень УЗОШ №8, волонтер комітету міжнародних відносин учнівського врядування міста «КОРЗО», Роман Дранчак.

«Зустріч з Олександром Педаном – це круте джерело мотивації та натхнення. Він – лідер думок, той, хто задає тренди, змінює Україну в кращу сторону. Його проект «Junior Z» має стати новою ерою спортивного життя підлітків. Він спрямований на фізичний розвиток молодого покоління, яке формує щасливе майбутнє нашої країни. Щаслива, що живу саме в цей час! Неймовірно вдячна за цю зустріч!» – пише голова учнівського врядування міста «КОРЗО» Наталія Савко.

Також на згадку про Медіа-центр голова учнівського врядування міста, учениця УЗОШ №6 Наталія Савко подарувала Олександру Педану фірмову футболку з логотипом учнівського врядування міста Ужгорода. А голова комітету міжнародних відносин, учениця НВК «Гармонія» Антоніна Тегза розповіла про реалізацію екологічного проекту «Дитинство без сміття», у рамках якого планується пошиття екоторб. Для того, щоби заохочувати дітей міста до збереження навколишнього середовища, учениця попросила поставити автограф на одній із таких сумок.

Коротка, але насичена надзвичайною позитивною енергетикою зустріч завершилась палкими обіймами з українським лідером ідей та думок, вагомим авторитетом серед молоді нашої країни.

Матеріал: Медіа-центр учнівського врядування міста «КОРЗО»

Фото: учениця УЗОШ №6 – Наталія Савко, учень УЗОШ №12 – Назар Підгорний

1 of 15