На Берегівщині працівники поліції виявили двох п’яних водіїв, один з яких керував чужим автомобілем

6 років ago admin 0

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували два випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння – в місті Берегово й Берегівському районі.

У місті Берегово працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «BАЗ-2109» зі слідами пошкодження на лобовому склі й передньому бампері. Керував чужим автомобілем житель міста Тернопіль, який не був пристебнутий паском безпеки й перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 2,33 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

У селі Яноші Берегівського району правоохоронці зупинили мікроавтобус марки «Fіаt Scudо», водій якого, місцевий житель, не був пристебнутий паском безпеки. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 0,3 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на правопорушника адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області