Продовжено строк тримання під вартою підозрюваним у зґвалтуванні малолітньої

6 років ago admin 0


 

Раніше, Мукачівським міськрайонним судом було повідомлено про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів щодо осіб, які підозрюються у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 152 КК України, а саме зґвалтування неповнолітньої, вчинене групою осіб, що карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років.

Подія мала місце 10 березня 2018 року в м.Мукачево.

07 травня 2018 року слідчим суддею Мукачівського міськрайонного суду у закритому судовому засіданні розглянуто клопотання старшого слідчого СВ Мукачівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області у кримінальному провадженні внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань від 10 березня 2018 року про продовження строку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою особам, які підозрюються у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 152 КК України.

Вивчивши матеріали додані до клопотання, заслухавши позицію сторін, взявши до уваги особливу тяжкість вчиненого злочину та наявність ризиків, передбачених ст.177 КПК України слідчим суддею продовжено строк запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 30 днів.

 

 

 

Прес-служба Мукачівського міськрайонного суду