Поліцейські Дубівського відділення затримали водія-порушника з наркотичними речовинами

6 років ago admin 0

Працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення зупинили водія автомобіля «Volkswagen». Чоловік порушував правила дорожнього руху і приховував паперовий згорток з наркотичними речовинами. За фактом розпочато кримінальне провадження.

Вчора, 6 травня, інспектори сектору реагування патрульної поліції Дубівського відділення в смт. Дубове, по вул. Гагаріна, зупинили 20-річного мешканця сусіднього села Ганичі.

Водій «Volkswagen» порушив правила дорожнього руху, перебуваючи нетверезим за кермом, за що на нього склали адміністративні протоколи. При поверхневому огляді у чоловіка виявили паперовий згорток із 10 грамами подрібненої сухої речовини, схожої на марихуану.

Вилучене направлено на експертизу до НДЕКЦ в Закарпатській області. У діях порушника вбачаються ознаки кримінального правопорушення за статтею 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області