У двигуні «BMW» закарпатські митники знайшли 200 пачок цигарок

6 років ago admin 0

Як ми вже повідомляли, сьогодні, 5 травня 2018 року, на пунктах пропуску Закарпатської митниці ДФС припинено незаконне вивезення тютюнових виробів в автомобілях «TOYOTA COROLLA», «HONDA» і як щойно стало відомо ще й в «BMW».
Такий результат по припиненню незаконного переміщення тютюнових виробів досягнуто завдяки ефективним зусиллям працівників управління протидії митним правопорушенням Закарпатської митниці ДФС, управління внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Закарпатській області та співробітників Мукачівського прикордонного загону.
Громадянин України на автомобілі «BMW» із словацькою реєстрацією намагався перетнути кордон й виїхати до Угорщини в пункті пропуску «Косино».
Співробітники митниці спрямували транспортний засіб на майданчик поглибленого огляду і в результаті виявили приховані 200 пачок цигарок «ROTHMANS», українського виробництва, з вітчизняними акцизними марками. Тютюнові вироби заходились під двигуном транспортного засобу, в спеціально виготовленому тайнику.
Дії громадян мають ознаки порушення митних правил, передбачених частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.
Наразі складено протокол про порушення митних правил, вартість автомобіля майже 75 тис. грн, цигарок 5600 грн. і транспортний засіб, і тютюнові вироби вилучені до рішення суду.
ДФС у Закарпатській області