Відбулась нарада-семінар з секретарями селищних та сільських рад району

6 років ago admin 0

3 травня 2018 року в залі засідань райдержадміністрації, під керівництвом керівника апарату районної державної адміністрації, відбулась нарада-семінар з секретарями селищних та сільських рад району.

Під час заходу розглянуті такі питання: організація діловодства в архівних підрозділах сільських, селищних рад, заповнення паспортів архівними підрозділами сільських, селищних рад та про порядок використання коштів передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва відповідно до законодавства.

З першого та другого питання порядку денного доповідала завідувач архівного  сектору райдержадміністрації Гурзан М.М., яка наголосила на необхідності дотримання вимог ведення діловодства і архівної справи в органах місцевого самоврядування.

Про порядок та особливості використання коштів передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва  доповідав начальник відділу агропромислового розвитку Бирак Ю.М.

Всі учасники заходу мали нагоду отримати кваліфіковані відповіді на запитання.

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

3 травня 2018 року в залі засідань райдержадміністрації, під керівництвом керівника апарату районної державної адміністрації, відбулась нарада-семінар з секретарями …