У районі триває підготовка до відзначення Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

6 років ago admin 0
 alt3 травня, відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення в районі  Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, яке провів керівник апарату райдержадміністрації Олег Козенюк.

У ході засідання заслухали інформації керівників установ, організацій, відділів культури, освіти, управління соціального захисту населення районної державної адміністрації щодо виконання запланованих заходів, обговорили сценарій проведення урочистого мітингу в районному центрі, проведення спортивних та патріотичних заходів. 
Зокрема, у рамках відзначення цієї важливої події 8 травня відбудеться мітинг біля пам’ятника воїнам-визволителям в м. Іршава.

9.30 к.ч. – відбудеться формування основної колони;

10.00 к.ч. – урочисте покладання квітів до пам’ятника воїнам-визволителям;

Після чого, вихованці районного центру позашкільної роботи (директор Іван Терпай) здійснять патріотичний велопробіг до с. Ільниця, де покладуть квіти до пам’ятника воїнам-визволителям.

Окрім цього, до Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом в закладах освіти і культури району буде проведено чимало виховних, патріотичних та інформаційних заходів.

Варто зазначити, що управління соціального захисту райдержадміністрації своєчасно та в повному обсязі провело відповідні виплати  636 особам щорічної разової грошової допомоги ветеранам війни і жертвам нацистських переслідувань та соціальної допомоги особам, які мають особливі та трудові заслуги перед Батьківщиною на суму 906 тис. 485 грн. Дані виплати будуть також проводитися в термін до 30 вересня 2018 року для осіб по яких буде уточнена інформація щодо необхідності такої виплати.


Запрошуємо підприємства, установи, громадські, політичні, релігійні й благодійні організації та всіх жителів району взяти участь у заході і належним чином віддати шану тим ветеранам, які серед нас та схилити голови перед світлою пам’яттю тих, хто загинув в боротьбі за мир в Україні.

alt

alt

alt

alt