Хустські лісівники опікуються майбутніми лісами

6 років ago admin 0

Щороку у Міжнародний день лісу, що відзначається 21 березня, стартує Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу в твоїх руках». Метою даної акції є не тільки теоретично, але й практично ознайомити підростаюче покоління з процесом створення, вирощування лісів, а також навчити шанобливо ставитися до природи та цінити важку працю лісівників.

На початку квітня в.о головного лісничого ДП «Хустське ЛДГ» Джуган В.М., провідний інженер з ОП Коршинська С.В., районний мисливознавець Рошко М.В., старший майстер лісу Велятинського лісництва Роман Р.В., разом з вчителями: Ганусинець Д.М., Роман О.В., Прибуш М.В., та учнями 7А, 8А, 8Б, 10А класів провели акцію в школі № 2 м.Хуст. Перед початком акції учням розповіли,що собою представляє ця акція і яка її мета, також старший майстер лісу Велятинського лісництва Роман Р.В. в актовому залі школи прочитав змістовну лекцію, метою якої було ознайомлення учнів, що таке саджанець, як правильно проводиться посадка та догляд за ним.

Після цього на подвірї школи працівниками ДП «Хустське ЛДГ» та учнями було висаджено 30 саджанців ялини, 20 дуба червоного, 20 клена-явора та 20 ясена.

Учні та вчителі залишились задоволеними даною акцією та висловили бажання, що така акція за їх участі проводитиметься і надалі. Працівники ДП «Хустське ЛДГ» висловили подяку та пообіцяли і надалі залучати до акції підростаючого покоління та всіх зацікавлених сторін.








Щороку у Міжнародний день лісу, що відзначається 21 березня, стартує Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу в твоїх руках». Метою даної акції є не тільки теоретично, але й […]