Підопічних Ужгородського міського територіального центру соціального обслуговування привітали з прийдешніми великодніми святами

6 років ago admin 0

Підопічних Ужгородського міського територіального центру соціального обслуговування з прийдешніми великодніми святами привітали сьогодні міський голова Богдан Андріїв, його заступники Василь Гомонай, Олександр Білак, керуючий справами виконкому Олена Макара, секретар міської ради Андріана Габор.

Богдан Євстафійович побажав усім насамперед здоров’я, Божої благодаті, душевного затишку, а працівників закладу принагідного привітав із 25-річчям територіального центру, яке відзначали днями.

Загалом закупили продуктові набори та паски на понад 32 тисячі гривень для тих ужгородців, яких соціальні працівники обслуговують вдома – їх сьогодні соціальні робітники рознесуть немічним ужгородцям додому.

Для тих, хто перебуває у відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання міського терцентру, проведуть Пасхальне богослужіння та освячення великодніх кошиків і пасок у суботу, 7 квітня.

Крім того, великодні паски роздадуть і малозабезпеченим ужгородцям. Їх виготовили та надали як спонсорську допомогу ТОВ «Дастор», приватні підприємці Л.Грицик та М.Палушка, за що Ужгородська міська рада висловлює їм щиру подяку.

1 of 4