Суб’єктам господарювання Ужгородщини та Тячівщини про ризики під час розповсюдження нехарчової продукції

2 роки ago admin 0

Виробники та розповсюджувачі зобов’язані вводити в обіг і розповсюджувати лише безпечну продукцію, яка відповідає встановленим вимогам, а також надавати споживачам інформацію про ризики, які становить така продукція, якщо вони є.

Про це представники Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області розповідали підприємцям краю в рамках широкої інформаційної кампанії Держпраці з питань здійснення заходів державного ринкового нагляду.

Крім того, фахівці наголошують на що саме потрібно звертати увагу, обираючи нехарчову продукцію, зокрема, на маркування виробів і наявність декларації про відповідність або сертифікату з відповідності вимогам технічних регламентів. 

Нагадаємо, що мета цієї кампанії – покращити обізнаність як розповсюджувачів нехарчової продукції, так і її споживачів, що дозволить зменшити потенційні ризики від використання небезпечної продукції та уникнути нещасних випадків.

Більше інформації з питань безпеки праці на порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua/index.php.