Інформація щодо роботи суду на період воєнного стану.

2 роки ago admin 0


Незважаючи на події що відбуваються в Україні, Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області продовжує працювати в умовах воєнного стану. Канцелярією суду здійснюється реєстрація вхідної та вихідної кореспонденції, судді розглядають справи та ухвалюють судові рішення, відбувається підготовка та скерування справ до судів вищих інстанцій. Судді та працівники апарату суду виконують покладені на них обов’язки для забезпечення законного права фізичних, юридичних осіб та органів влади на доступ до правосуддя.

 

         Звертаємо увагу сторін судового процесу на наступне:

 

  • вся актуальна інформація щодо роботи суду розміщається на сайті суду https://mkm.zk.court.gov.ua/
  • видача рішень суду відбувається наручно в приміщенні суду та шляхом направлення на електронні адреси сторін.
  • запити опрацьовуються у порядку іх надходження з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00, в п’ятницю з 8.00 до 15.45;
  • при оформленні процесуальних документів для направлення іх до суду просимо вказувати всі можливі засоби зв’язку. Це необхідно для оперативної комунікації суду з учасниками справи;
  • якщо під час повітряної тривоги ви перебуваєте на території або у приміщенні Мукачівського міськрайонного суду, вам необхідно прослідувати в укриття які розташовані найближче до приміщення суду.

 

Воєнний стан в Україні покладає на суди додаткові завдання та посилює відповідальність на всіх етапах здійснення судочинства. Для забезпечення права кожного громадянина на доступ до правосуддя, судді та працівники аппарату суду продовжують працювати заради перемоги.

 

 

                                                        Пресс-служба Мукачівського міськрайонного суду