У Дендропарку «Березинка» провели екскурсію для малечі

4 роки ago admin 0

Сьогодні, 16 вересня, у дендропарку «Березинка» провели екскурсію для малечі. учні 4-А класу Мукачівського ліцею 10, разом з екскурсоводом, екологом, лісівником і просто, хорошою людиною Сергієм Прокопом провели пізнавальний квест «Вивчення та охорона природи».

Розпочали зустріч із знайомства та ознайомилися з правилами поведінки у природних заповідниках. Діти бачать користь від таких екскурсій і участі у шкільному лісництві. Маленьким гостям показали рідкісні породи дерев, провели екскурсію парком, ну і, звичайно, розповіли багато легенд про дерева та їх походження. Сосна веймутова, криптомерія японська, Адамове дерево, мамонтові дерева, берека лікарська, бузок – рослини, легенди про які, просто вразили дітей, оскільки більшість з них романтичні та про дівчат. Вразила історія про одне з найбільших дерев, секвою вічнозелену. Воно виростає настільки сильним та великим, що є інформація про те, як у 1736 це дерево знайшли європейці і не могли спиляти його протягом 22 днів. Враження дітей від такої екскурсії незабутні, адже природу вони люблять та бережуть.

Учні побачили унікальні рослини з трьох континентів, провели веселі ігри, змагання, отримали призи і зібрали природничий матеріал на уроки трудового навчання.

Сьогодні, 16 вересня, у дендропарку «Березинка» провели екскурсію для малечі. учні 4-А класу Мукачівського ліцею 10, разом з екскурсоводом, екологом, лісівником і просто, хорошою людиною Сергієм […]