Де відпочити в лісах Мукачівщини знають лісівники (ВІДЕО)

5 років ago admin 0

Лісівники Мукачівського держлісгоспу продовжують збільшувати кількість рекреаційних пунктів на власній території. Загалом, за останні роки, лісівниками було збудовано декілька сучасних рекреаційних пунктів для відпочинку як туристів так й місцевого населення.

Останнім проектом по рекреації стало облагородження місця відпочинку біля автомобільної дороги місцевого значення Кольчино – Пузняківці. Донедавна мальовнича місцевість слугувала несанкціонованим сміттєзвалищем, однак завдяки лісівникам, невдовзі тут з’явиться черговий рекреаційний пункт. Роботи по облаштуванню рекреаційного пункту лісівники Мукачівського держлісгоспу планують завершити навесні наступного року.

На відміну від інших місць відпочинку, новий рекреаційний пункт має водосховище, яке в майбутньому слугуватиме для протипожежної безпеки.

 

Лісівники Мукачівського держлісгоспу продовжують збільшувати кількість рекреаційних пунктів на власній території. Загалом, за останні роки, лісівниками було збудовано декілька сучасних рекреаційних пунктів для відпочинку як туристів […]