Закарпатські податківці викрили нелегальних перевізників у місті Чоп

1 місяць ago admin 0


Працівники відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Закарпатській області систематично проводять заходи щодо контролю за дотримання суб’єктами господарювання норм законодавства, зокрема в частині надання послуг таксі.

Так, напередодні, за зверненням міської ради м. Чоп щодо нелегальних перевізників, фахівці відділу фактичних перевірок провели ряд контрольних заходів у співпраці з патрульною поліцією.

У результаті перевірок виявлено трьох осіб, які надавали послуги таксі без належної державної реєстрації як суб’єкти господарювання. На порушників складено протоколи про адміністративні правопорушення згідно зі статтею 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Матеріали перевірок направлено до суду для прийняття рішення щодо застосування відповідних адміністративних стягнень.

ГУ ДПС у Закарпатській області нагадує, що державна реєстрація є обов’язковою умовою для здійснення будь-якої підприємницької діяльності, включаючи надання послуг таксі. Систематичне ведення господарської діяльності з продажу товарів чи надання послуг без реєстрації є порушенням законодавства та тягне за собою адміністративну відповідальність.

Податкова служба Закарпаття закликає всіх суб’єктів господарювання дотримуватися вимог законодавства та своєчасно проходити державну реєстрацію для легального ведення бізнесу.

ДПС у Закарпатській області