Держпраці продовжують інформаційну роботу залля зниження небезпеки травмування на виробництві

2 місяці ago admin 0

Головний державний інспектор Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Вячеслав Келемен провів семінар з представниками Укрзалізниці щодо алгоритму дій при нещасному випадку на виробництві та наданню першої домедичної допомоги.

Під час семінару був розглянутий порядок інформування відповідних органів та керівників підприємства, складання первинної документації та проведення розслідування причин і обставин інциденту.

 

 Особливу увагу було приділено алгоритмам надання першої домедичної допомоги постраждалим, що включати інформування щодо методів серцево-легеневої реанімації, способів зупинки кровотечі та інших невідкладних заходів.

 

 Учасники мали можливість отримати теоретичні знання та практичні навички, необхідні для швидкого та ефективного реагування на нещасні випадки під час виробництва, що є надзвичайно важливим для забезпечення безпеки працівників та мінімізації наслідків таких випадків. Захід сприяв підвищенню рівня обізнаності та готовності працівників діяти в екстрених ситуаціях, що, у свою чергу, сприятиме зниженню рівня виробничого травматизму.

 

Більше інформатії тут – https:/pratsia.m.ua.