Міжнародна співпраця з реалізації Національної стратегії доходів триває

3 місяці ago admin 0


Завершився дводенний візит в. о. Голови Державної податкової служби України Тетяни Кірієнко до м. Відень, Австрія, що відбувся в рамках тижневої місії Міжнародного валютного фонду.

Робота місії присвячена організації реалізації нещодавно схваленої Кабінетом Міністрів України Національної стратегії доходів до 2030 року. На запрошення МВФ участь у заході беруть представники Міністерства фінансів України, Державної податкової служби України та Державної митної служби України, а також представники Світового банку, Представництва ЄС в Україні, Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР), Офісу технічної допомоги Департаменту Казначейства США, HMRC, USAID та Програми ЄС з підтримки системи управління державними фінансами в Україні (EU4PFM). 

У ході роботи місії в. о. Голови ДПС Тетяна Кірієнко презентувала конкретні кроки для організації успішної реалізації НСД у частині податкового адміністрування та обговорила з міжнародними партнерами-учасниками місії можливі напрями отримання технічної допомоги.  

«Ми вдячні МВФ, всім нашим міжнародним партнерам за постійну надійну підтримку в процесах реформування ДПС та готовність надання допомоги задля успішної реалізації НСД у частині податкового адміністрування. Ваша допомога відіграє важливу роль при реалізації проєктів з розвитку Служби», – зазначила Тетяна Кірієнко.  

У роботі місії участь від ДПС продовжують в. о. заступника Голови ДПС Євгеній Сокур та директор Департаменту оподаткування юридичних осіб Тетяна Гречана.

Пресслужба Державної податкової служби України