На нараді в Закарпатській ОВА обговорили питання безпеки туристів під час гірськолижного сезону

4 місяці ago admin 0

З ініціативи управління туризму та курортів Закарпатської ОВА в Ужгороді пройшла нарада щодо безпеки гостей на базах відпочинку під час цьогорічного зимового сезону.

 У заході взяли участь очільниця управління Маріанна Готра, заступник начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Віктор Погар, заступник начальника Управління інспекційної діяльності  у Закарпатській області Володимир Горєв, директор Департаменту екоресурсів Закарпатської ОДА Юрій Шпонтак, начальник гірської пошуково-рятувальної частини спецпризначення ДСНС у Закарпатській області Олександр Гуляк, представники національних природніх парків та туристичного бізнесу.

 

У своєму виступі Віктор Погар наголосив власникам туристичного бізнесу на необхідності забезпечення належної роботи канатно – крісельних підйомників, бугельних  витягів і ратраків, особливо тих, в яких завершилася чи завершується дія дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки.

 

На завершення зустрічі учасники домовилися про координацію спільних дій у сфері безпеки туристів, особливо під час проходження зимового сезону.

 

Більше дізнайтеся тут – https://pratsia.in.ua.