Закарпатські податківці провели «гарячу лінію» щодо застосування РРО/ПРРО

11 місяців ago admin 0


Напередодні, 11 вересня 2023 року, в Головному управлінні ДПС у Закарпатської області пройшов сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» щодо застосування РРО/ПРРО.

Під час спілкування з платниками, податківці наголошували на обов’язку суб’єктів господарювання, які здійснюють розрахункові операції, проводити їх на повну суму покупки (надання послуги) через реєстратори розрахункових операцій. Не зобов’язані застосовувати РРО суб’єкти господарювання, які отримають кошти виключно на поточний рахунок за реквізитами (IBAN) та платники єдиного податку 1 групи. 

Крім того,  фахівці ГУ ДПС роз’яснювали, що суб’єкт господарювання обирає самостійно – РРО чи ПРРО він буде застосовувати для проведення розрахункових операцій.

В ході «гарячої лінії» платники податків отримали кваліфіковані відповіді на свої запитання.

Нагадуємо, що 13 та 15 вересня 2023 року, з 13:00 до 15:00 за номером телефону +380633840946 проходитиме сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія», тож у вас є можливість запитати у фахівців про застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій.

ДПС у Закарпатській області