Закарпатським бухгалтерам та аудиторам вручили подяки від ГУ ДПС з нагоди свята (ФОТО)

1 рік ago admin 0


Сьогодні, 14 липня 2023 року, в Ужгородському прес-клубі вітали бухгалтерів та аудиторів з нагоди їхнього професійного свята.

В заході взяли участь Мирослава Каламуняк – перший заступник голови Ради ТВ ВГО АППУ у Закарпатській області, Юлія Кілару – голова Закарпатського територіального відділення Спілки аудиторів України, голова Мукачівського місцевого осередку ВГО АППУ, Ярослав Голубка – голова Обласного відділення Федерації професійних бухгалтерів та аудиторів України, Дмитро Ковбин – начальник управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Закарпатській області, бухгалтери та аудитори.

З привітаннями та словами вдячності до бухгалтерів та аудиторів звернулися Мирослава Каламуняк, Юлія Кілару, Дмитро Ковбин та Ярослав Голубка.

Начальник управління податкового аудиту з нагоди професійного свята вручив подяки від Головного управління ДПС у Закарпатській області бухгалтерам та аудиторам. Податківець висловив їм слова вдячності,   подякував за наполегливість, фаховість у роботі під час війни, побажав всім мирного неба, наснаги та якомога швидшої перемоги України.

Довідково. Свою історію День бухгалтера розпочав з 16 липня 1999 року, коли Президент України підписав Закон «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні». Появою цього професійного свята враховано значний внесок працівників бухгалтерських служб, а зараз і аудиторів, у розвиток фінансово-господарської діяльності підприємств, установ і організацій.

ДПС у Закарпатській області