В Мукачівській школі №1 проведено інспекторами Управління роз’яснення з дотримання вимог безпеки праці під час експлуатації котлів

1 рік ago admin 0

Посадовці наголосили на причинах та наслідках аварій, котрі трапляються при неналежному дотриманні режиму роботи обладнання, передбачених у правилах безпеки систем газопостачання та у вимогах заводів виробників. Також устаткування, яке працює під тиском задля уникнення ризиків для життя і здоров’я працівників.

Роз’яснено робітникам порядок дій при зниженні температури теплоносія в разі знеструмлення насосів та переключення на електроживлення від генераторів. Перевірили справність спрацювання аварійної сигналізації.

Акцентовано увагу на важливості своєчасного та періодичного проведення технічних оглядів котлів та випробовувань опалювальної системи, провірки димових і вентиляційних каналів.

Крім того, звернули увагу на необхідності проведення інструктажів, перевірки знань з питань охорони праці та проведення медичних оглядів працівників, які обслуговують мережі теплопостачання.

Більше інформації з питань безпеки праці https://pratsia.in.ua/safe_work.php.