В Іршаві відбулися змагання зі спортивного туризму

1 рік ago admin 0

“Разом до перемоги!” – під такою красномовною назвою 30 листопада відбулися змагання зі спортивного туризму в м. Іршава. Захід було організовано та проведено спільними зусиллями Закарпатського центру туризму та Іршавським міським центром позашкільної освіти. Про це повідомляє Закарпатський центр туризму.

14 команд юних спортсменів з Іршави, Осою, Ільниці, Малого та Великого Раковця змагалися на трьох дистанціях: фігурне володіння велосипедом, спортивне орієнтування та пішохідний туризм. Відкриваючи для себе щось нове та демонструючи вже набуті навички всі команди злагоджено та чітко долали дистанції на шляху до омріяної перемоги. Зусиллями фахівців закладів-організаторів дистанції видалися цікавими та відповідали рівню підготовки учасників. Навіть морозна погода не змогла стримати запал боротьби юних спортсменів.

За результатами всіх трьох дистанцій було визначено переможців серед старшої та молодшої вікових груп. Ними стали:

Старша вікова група

І місце – «Ільниця», тренер Осійська О.Р.

ІІ місце – «Осій», тренер Пелиньо Л.М.

ІІІ місце – «Китиця» (с. Малий Раковець), тренер Староста Т.П.

Молодша вікова група:

І місце – «Вікторія» (с. Ільниця), тренер Осійська О.Р.

ІІ місце – «Фантастичні діти» (с. Малий Раковець), тренер Попович Л.В.

ІІІ місце – «Байрактари» (м. Іршава), тренер Дутка М.М.

Неймовірний захват у дітей викликали чудові призи від Благодійного фонду «Іршавські промені» (голова організації Глушко Віра) які отримали команди-переможці та призери змагань, за що їм велетенська подяка! Також дякуємо всім хто долучився до організації та проведення змагань та сподіваємось що ще не один раз діти нашого краю будуть насолоджуватися змагальною боротьбою та отримувати від неї задоволення.