Зухвалий зловмисник кілька разів проникав до будинку мукачівця й викрадав цінні речі

2 роки ago admin 0

Поліцейські затримали мукачівця, який підозрюється у вчиненні крадіжки та помістили його  до ізолятора тимчасового тримання. За фактом злочину слідчі розпочали слідство. Викрадені речі вилучено та буде повернуто потерпілим

Співробітники Мукачівського районного  управління поліції за «гарячими слідами» розкрили крадіжку з приватного будинку мешканця райцентру. Повідомлення про злочин до поліції надійшло 26 жовтня. Заявник розповів правоохоронцям, що з будинку викрали техніку та інше цінне майно. 

У результаті проведення оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції встановили причетного  до злочину. Ним виявився знайомий заявника. 

Наразі відомо, що фігурант кілька разів  проникав до будинку та загалом викрав телевізор, електрообігрівач, велосипед та інші цінні речі.

Працівники поліції вже вилучили речові докази та найближчим часом повернуть майно потерпілому. 

За вказаним фактом слідчі Мукачівського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України, тобто Крадіжка вчиненна в умовах воєнного стану. Зловмисника затримали у процесуально порядку, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру. 

Згідно санкції статті мукачівцю загрожує до 8 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області