В Ужгороді почастішали спроби самогубства чоловіків (ВІДЕО)

2 роки ago admin 0

Вже вдруге патрульна поліція Закарпатської області на своїй сторінці у Фейсбук інформує про те, що правоохоронці обласного центру рятують чоловіків, які мали намір вкоротити собі віку.

В першому випадку, про який повідомили поліцейські напередодні, 24 жовтня 2022, чоловік стрибнув з мосту на вулиці Шпеника. Його переконували не робити цього, але мужчина пригнув. На щастя, чоловік вижив і міг вільно дихати, патрульні контролювали стан потерпілого до приїзду лікарів, які надалі його ушпиталили.

В другому випадку, про який повідомили поліцейські сьогодні, 26 жовтня 2022 року, інспектори отримали виклик про спробу самогубства на Київській Набережній, в Ужгороді. Чоловік зачинився у кімнаті та мав намір накласти на себе руки, вистрибнувши з балкону. Правоохоронці вийшли до чоловіка через балкон сусідньої кімнати й постійно з ним розмовляли, намагаючись відволікти та відмовити від згубного наміру. Невдовзі патрульним вдалося вмовити чоловіка повернутись до помешкання та обговорити все у безпечному місці.

Варто зазначити, що в обох випадках порятунку відзначився патрульний Федір Дорош.