В НПП «Синевир» збудували чергову рекреаційну зону для відпочинку (ФОТО)

2 роки ago admin 0

Працівники державної охорони НПП «Синевир» збудували затишне місце відпочинку для населення. Місцевість вибрано не випадково, адже поряд протікають потічки і річка, досхочу можна милуватися прекрасними незабутніми осінніми краєвидами та ін. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Оскільки дана місцевість давно стала частим місцем для відвідування не лише для місцевих жителів, а й доволі улюбленим місцем відпочинку для туристів, працівники парку вирішили її обладнати для рекреації.

На рекреаційній зоні для комфортного відпочинку, збудовано дві бесідки, мангал з каменю та місце з дровами для розпалювання вогнища, де подорожуючі можуть зупинитися чи влаштувати пікнік. Створений об’єкт повністю відповідає вимогам повноцінного сімейного відпочинку і рекреації.

У процесі створення рекреаційної зони, працівниками парку велику увагу було сконцентровано на інформаційне наповнення та можливість реалізації заходів з екологічної освіти і пропаганди щодо бережливого ставлення до природи. В цьому напрямі, для зручного орієнтування на місцевості, поряд біля об’єкта встановлено великі білборди, на яких розміщено карту місцевості природоохоронного відділення та інформацію з природоохоронної тематики. Встановлено два агітаційні стенди та вказівні таблички, що вказують на прокладені туристичні маршрути й локації відпочинку. Все це зроблено для зручного перебування відвідувачів на лоні природи та їх дозвілля.

Тож тепер тут відпочинок має привабливий вигляд і відвідавши ці місця, вам захочеться повернутися сюди знов і знов.