В Мукачеві розпочали перепоховання могил з центру на міське кладовище? (ОНОВЛЕНО)

2 роки ago admin 0

В Мукачеві можливо розпочалось перепоховання могил з центру перед Ратушею. Такий висновок можна зробити з допису в групі “Мукачево Лайв”. “Ранок. Мукачево. Центр міста. Почалось … ., – написав учасник групи”.

Рішення про перенесення могил на міське кладовище було прийнято ще 26 квітня на черговому засіданні виконавчого комітету Мукачівської міської ради.

Згідно з рішенням заходи по перенесенню групи могил радянських воїнів і партизан з площі Духновича Олександра на територію Центрального міського кладовища по вулиці Масарика Томаша мають бути здійснені з усіма почестями.

Нагадаємо, що у 2016 році в місті відбулося загальноміське консультативне опитування.

76% мукачівців, які взяли участь у міському плебісциті висловилися за перенесення з почестями поховань загиблих з центральної частини міста Мукачева на центральне кладовище міста.

Мукачівська міська рада повідомляє, що на центральній площі Мукачева, поруч з міською Ратушею, розпочали демонтаж клумби.

– Комунальники розібрали стару огорожу та виконали підготовчі роботи для встановлення покриття. На місці клумби влаштують бруківку, тим самим збільшать пішохідну площу. Згодом роботи почнуть і біля демонтованого пам’ятника радянським воїнам. Детальніше дивіться у відеоматеріалі, – йдеться в повідомленні міськради.