Поліцейські Закарпаття долучилися до Всеукраїнського забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України»

2 роки ago admin 0

До Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, в Ужгороді відбувся патріотичний забіг. Разом із представниками інших правоохоронних структур та багатьма небайдужими ужгородцями, в заході взяли участь і працівники обласного та районного управлінь поліції

Сьогодні, 27 серпня, в Ужгороді відбувся особливий патріотичний забіг під назвою «Шаную воїнів, біжу за Героїв України». Захід відбувається вже кілька років поспіль та присвячений Дню пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Патріотичний забіг стартував на площі Театральній, об’єднавши понад три сотні мешканців міста, молоді, волонтерів, представників місцевої влади. До спортивного заходу долучилося і чимало правоохоронців. Зокрема, учасниками забігу стали й працівники поліції. Йдеться про поліцейських різних галузевих служб Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, співробітників поліції Ужгорода, а також патрульних поліцейських.

Пробігши двома різними маршрутами протяжністю 2,5 та 5 км, учасники зустрілися на пішохідному мості та продемонстрували єдність, глибоку повагу до всіх Героїв України та підтримку їхніх рідних та близьких.

Цього року подібні заходи відбудуться і в багатьох інших країнах, громадяни яких таким чином вшанують загиблих українських Героїв, а також продемонструють підтримку наших захисників та всього українського народу.