В Ужгороді переселенцям продовжують видавати набори для гігієни від «Стабілізейшен Суппорт Сервісез»

2 роки ago admin 0

В Ужгороді переселенцям продовжують видавати набори для гігієни від «Стабілізейшен Суппорт Сервісез»

Роздачу гігієнічних наборів для вимушених переселенців від Благодійного фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» завдяки підтримці міжнародної організації CARE продовжили і сьогодні в ужгородському центрі гуманітарної допомоги «Совине гніздо».

У кожному наборі – шампунь, пральний порошок, зубна паста, дві зубні щітки, гель для душу, мочалка, два станки для гоління, жіночі засоби гігієни, дезодорант, дитячий крем.

За словами регіональної координаторки фонду на Закарпатті Анжели Бабкіної, нині на отримання такої допомоги в «Совиному гнізді» зареєструвалися близько 120 сімей: набір дають із розрахунку на сім’ю, якщо більше ніж троє людей – тоді 2 набори. Загалом фонд має можливість надати близько 1000 наборів такого складу для переселенців, які зареєструвалися і проживають в Ужгороді, і які ще не отримували раніше засоби гігієни.

Як ми повідомляли, видачу наборів розпочали минулої п’ятниці у співпраці з Ужгородською міською радою. Списки формують за попередньою реєстрацією на сторінці центру гуманітарної допомоги «Совине гніздо» в телеграмі. Там публікуватимуть й оголошення про наступні реєстрації для отримання наборів.