Представниця Закарпаття стала переможницею дитячого конкурсу

2 роки ago admin 0

Редакція науково-виробничого журналу «Охорона праці» провела ХІ Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»-2022.  Відтак керівництво Управління Держпраці у Закарпатській області, а саме начальник Управління Ольга Давиденко та голова журі регіонального конкурсу, заступник начальника Володимир Горєв за дорученням редакції журналу нагородили переможницю – Юліанну Білінську дипломом та цінним подарунком за ІІІ місце (у третій віковій групі).

Підтримати свою вихованку прийшла й керівник гуртка «Таємниці пензля» Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» Анастасія Стецюк.

Нагадаємо, що традиційно відбіркові тури проводились спочатку в самих навчальних та спеціалізованих мистецьких закладах, у результаті яких на адресу Управління було надіслано 112 робіт.

Цьогоріч за рівнем активності, якісного та креативного підходу до виконання малюнків, члени журі відзначили вихованців навчальних закладів Хустського, Ужгородського та Мукачівського районів. Усього 14 робіт було направлено для участі в Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка.

Вітаємо переможницю!