У Мукачеві затвердили дислокацію дитячих оздоровчих закладів і літніх таборів відпочинку

2 роки ago admin 0

У Мукачеві  під керівництвом заступника голови  районної військової адміністрації відбулося засідання  районного міжвідомчого оперативного штабу з координації проведення оздоровлення  та відпочинку дітей.  У роботі комісії, окрім  членів міжвідомчого оперативного  штабу,  взяла участь головний державний  інспектор відділу нагляду в АПК, СКС, на транспорті і зв’язку Управління Держпраці у Закарпатській області Тетяна Маргітич.

Кожен з присутніх висловив зауваження щодо проведення цьогорічної оздоровчої програми та надав відповідні пропозиції запрошеним  керівникам оздоровчих закладів.

Зокрема, посадовець Управління Держпраці наголосила на обов’язковому офіційному оформленні трудових відносин між роботодавцем та працівником, навіть попри те, що робота  у літніх оздоровчих закладах і таборах відпочинку зазвичай має  сезонний характер.

Також Тетяна Маргітич акцентувала увагу присутніх на необхідності проведення належних інструктажів з охорони праці із записом у журналах,  розробки інструкцій з охорони праці для професій, видів робіт та обладнання в таборах, призначення відповідальних осіб за електро- та газове господарства, проходження навчання і перевірку знань з питань охорони праці як керівникам оздоровчих закладів,  так і відповідальних працівникам.

За результатами обговорення винесених на порядок денний питань, присутні затвердили  дислокацію дитячих закладів оздоровлення  та відпочинку і літніх таборів  Мукачівщини на літній період 2022.