За результатами аудиту звільнено 4 директорів державних підприємств Закарпаття

2 роки ago admin 0

Вікторія Білоусова, начальник Закарпатського ОУЛМГ:

 

«За результатами масштабного внутрішнього аудиту Держлісагентства України було звільнено директорів чотирьох державних підприємств- ДП «Мокрянське ЛМГ», ДП «Довжанське ЛМГ», ДП «Брустурянське ЛМГ» та ДП «Ужгородське ЛГ». Тут порушення настільки очевидні та доказові, що без притягнення до відповідальності ніхто не залишиться. Всі матеріали справ вже передано до Закарпатської обласної прокуратури.

Відповідний наказ про розірвання контрактів з директорами цих ДП особисто зачитав голова Державного лісового агентства України Юрій Болоховець, який відвідав Закарпаття в рамках робочого візиту.

Від себе хочу тільки додати, що однією з моїх основних задач на посаді керівника управління- навести порядок в лісовій галузі Закарпаття. Кадрові «чистки» цьому не виключення. Насамперед, це попередження корупційного негативу, який шлейфом тягнеться за нашою сферою. Лише зміна принципів управління зможуть викорінити корупційні схеми та відродити галузь.

Наголошую, ми й надалі реагуватимемо на всі факти діяльності корупційних схем в галузі й викорінюватимемо з неї недобросовісних лісівників!».

Вікторія Білоусова, начальник Закарпатського ОУЛМГ:   «За результатами масштабного внутрішнього аудиту Держлісагентства України було звільнено директорів чотирьох державних підприємств- ДП «Мокрянське ЛМГ», ДП «Довжанське ЛМГ», ДП […]